Toernooien

Klik hier voor het overzicht van de toernooileiders in Limburg-Kempen.

Tijdens het seizoen 2023-2024 vinden in Limburg-Kempen de volgende toernooien van tweede categorie plaats:

Op zaterdag 1 juli, zaterdag 8 juli  en zaterdag 15 juli organiseert KTTV Lipalet haar zomercriteria. Klik hier voor de uitslagen van fase 1. Klik hier voor de uitslagen van fase 2. Klik hier voor de uitslagen van fase 3.

Op zaterdag 26 augutus, vrijdag 1 september en zaterdag 9 september organiseert TTC Hasselt United haar zomercriterium. Klik hier voor het reglement van de criteriums.

Op zaterdag 2 september organiseert TTC Tamara Hoeselt haar B-toernooi. Klik hier voor de uitslagen van het B-toernooi.

Op zondag 10 september organiseert TTC Hasselt haar toernooi VT ploegen. Klik hier voor de uitslagen van het toernooi.

Op zondag 8 oktober organiseert TTC Tamara Hoeselt haar jeugdtoernooi. Klik hier voor het reglement van het jeugdtoernooi.

Op vrijdag 10 november organiseert de PVTC haar toernooi VT enkel. Klik hier voor  de uitslagen van het toernooi VT enkel. 

Op zaterdag 11 november organiseert TTC Tamara Hoeselt haar B-toernooi voor dubbels. Klik hier voor de uitslagen van het dubbeltoernooi B.

Op zondag 3 december organiseert TTC Hasselt haar C-toernooi. Klik hier voor het reglement van het C-toernooi.

Op zaterdag 16 december organiseert TTC St-Truiden haar jeugd- en veteranentoernooi. Klik hier voor het reglement van het jeugdtoernooi. Klik hier voor het reglement van het veteranentoernooi.

Op zondag 17 december organiseert TTC St-Truiden haar B-toernooi. Klik hier voor het reglement van het B-toernooi.

Op vrijdag 2 februari 2024 organiseert TTC Tamara Hoeselt haar toernooi VT dubbels. Klik hier voor het reglement van het toernooi VT dubbels.

Op vrijdag 1 maart 2024 organiseert de PVTC haar toernooi VT dubbels. Klik hier voor de uitslagen van  eht PVTC-toernooi ovoor VT dubbels.

Op zondag 23 maart 2024 organiseert TTC Hasselt haar jeugdtoernooi.